Frontend developer

July 5, 2017

Gezocht: nog een collega voor Kevin

 

Kevin is frontend developer bij Geckotech.

 

Kevin heeft zijn opleiding Informatica afgerond en is direct na zijn eindstage bij Geckotech begonnen. Hij heeft een passie voor het bouwen van mooie (web)applicaties. Kevin is nauwkeurig en perfectionistisch. Mooie dingen maken die goed werken maakt hem blij, en onze klanten ook.

 

Kevin vindt het erg leuk om zijn minder ervaren collega’s te helpen, en leert op zijn beurt ook graag van zijn meer ervaren collega's. Kevin is goed in het bouwen met HTML, CSS en Javascript. De CSS moet wel met Sass gemaakt worden, dat maakt het efficiënter en beter onderhoudbaar. Verder is Kevin ook al goed bevriend met AngularJS en is op dit moment bezig om zichzelf te verdiepen in Angular 4 en TypeScript. Dat is een forse stap maar wel leuk. Gelukkig heeft Kevin veel hulp van zijn team die al meer bekend zijn hiermee.

 

Kevin werkt aan een aantal verschillende projecten. Dit zorgt ervoor dat dingen niet saai worden, dat er genoeg afwisseling in zit, en ook dat er genoeg mogelijkheden zijn om nieuwe technieken te leren en in de praktijk toe te passen. Zo leer jij het best en blijf je zonder moeite bij de tijd.

 

Kevin is degene die ervoor zorgt dat onze Arcadekast, waaraan wij al lang sleutelen met zijn allen, voldoet aan zijn strenge eisen. Kevin heeft onze stagiair hierin begeleid en ervoor gezorgd dat hij alle software en electronica goed op orde heeft zodat wij nu alleen nog maar de verlichting moeten monteren.  Na de lunch moet Kevin nu kiezen tussen een potje tafelvoetbal, het dartboard, de pooltafel of even een rondje op de Arkadekast met een collega. Decisions, decisions...

 

Kevin woont in de buurt van Leiden en probeert voor de file op kantoor te zijn. Meestal is hij rond half acht/acht uur al binnen maar vertrekt dan ook lekker op tijd naar huis. Een aantal van zijn collega’s vinden het weer fijn om na de file naar kantoor te komen en die werken iets langer door. Bij Geckotech is dat geen probleem, want je kunt je eigen tijd indelen. Waar wij het wel eens over zijn, is dat het niet nodig is om structureel over te werken. Dat is ongezond, nergens voor nodig en komt de kwaliteit zeker niet ten goede.

 

Nog even in de traditionele recruitment speak, zoeken wij:

  • HTML5
  • CSS3 met pre-processor zoals Sass
  • JavaScript en DOM
  • HTTP
  • AJAX

 

Wil jij ook zo'n leuke baan als Kevin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Vind jij het allemaal hartstikke leuk maar ben jij een backend developer? Nu heeft Kevin toevallig een collega. Jacky is een back-ender en zoekt ook naar collega’s om het team bij Geckotech te versterken.


More blog entries

Good Times!
July 4, 2017
Backend developer
July 6, 2017