Backend developer

July 6, 2017

Gezocht: een collega voor RonaldRonald is een backend developer bij Geckotech. Hij werkt al lang met Java en specifiek met Spring en Hibernate. Sinds Ronald bij Geckotech werkt heeft hij zich verdiept in Grails en Groovy. Groovy is een elegante dynamische programmeertaal op de JVM. Het lijkt op Java, dus als jij daar ervaring mee hebt zul je er snel mee aan de slag kunnen.

Ben je benieuwd waar Ronald dagelijks mee bezig is? Ronald bouwt onder andere aan het informatiesysteem wat alle logistiek regelt van 3D-brillenbedrijf Roger Bacon. Deze hebben technologie ontwikkeld om met behulp van een 3D-scanner op je iPad een scan van je hoofd te maken. Deze scan wordt dan gebruikt om een bril op maat te modelleren en dus perfect op je neus te passen. Vervolgens wordt je bril met een 3D printer exact op je eigen maat geprint - meer "tailor made" kan het niet. Wil jij het in actie zien? Binnenkort gaan wij voor het gehele Geckotech team een Roger Bacon zonnebril maken voor de zomer. Wij moeten natuurlijk wel onze eigen software testen. Houd ons blog in de gaten voor meer.


Ronald begint graag op tijd, want dan kan hij op tijd weg om te sporten. Geen probleem bij Geckotech, want daar kan hij zijn eigen tijd indelen. Hij klimt soms met zijn oud-collega Jacky bij de klimhallen in Amsterdam en Nieuwegein. Voor de lunch gaat Ronald graag lopen met een paar van zijn collega's (inclusief de baas). Wij hebben leuke routes naast de Amstel en soms doen wij ook een rondje Amsterdamse bos. Meestal lopen wij in het Amsterdamse bos wanneer Grace er ook is - dat vindt zij leuk.

Nog even kort in buzzwoordenbingo, heb jij ervaring met het volgende:

  • Java 8
  • Spring (of ander DI-framework)
  • Hibernate (of ander ORM-framework)
  • HTTP
  • REST
  • SQL

En ben je op zoek naar echt leuk werk met fijne collega's? Solliciteer direct!

Wie is Grace? 

Tsja, Grace is onze mascotte. Die positie is helaas al gevuld.

Vind jij het allemaal hartstikke leuk klinken maar ben jij een frontend developer? We zijn ook op zoek naar front-end developers, zie https://geckotech.nl/careers.


More blog entries

Good Times!
July 4, 2017